Robiliście je kiedyś samemu? Ja muszę przyznać,że nie,zawsze kupywałam gotowe.
Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić wersję z
Babcinej Piwniczki
Sama nazwa firmy kojarzy mi się bardzo apetycznie ze specjałami i domowymi pysznościami mojej babci Jadwigi :)
"Piwniczka Babuni - to przetwory wytwarzane od ponad 15 lat ,starannie wg. tradycyjnej,polskiej receptury.
Składniki używane przy produkcji pochodzą z najczystszych regionów Polski.
Produkty Piwniczki Babuni to produkty naturalne,nie zawierają konserwantów i innych dodatków chemicznych. Efektem wszystkich naszych działań są produkty o wysokiej jakości i niepowtarzalnym smaku."
"Skład:"
Uwielbiam je jeść do obiadu jako dodatek,można również dodać do sałatki ,ale to już zależy jak i co kto lubi :)
Dzisiaj na obiad była taka podróbka bigosu ,kapustka :)
Smakiem różniły się trochę od tych co wcześniej kupywałam,były bardziej słodsze,odpowiednio kwaśne,mięciutkie,marchewka również była dobra.
Miałam kiedyś robić, ale cenowo nie wychodziło atrakcyjnie, wiec sobie odpuściłam. Lubię kupne ;)
OdpowiedzUsuńJa ogólnie lubię wszystko co marynowane. Nie cierpię tylko pieczarek z biedrony, dla mnie są zbyt kwaśne.
OdpowiedzUsuńAngelika Musiał te sa łagodniejsze więc by Ci posmakowały
OdpowiedzUsuńWyglądają bardzo smakowicie ;)
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda taki obiadek :)
OdpowiedzUsuńBardzo smacznie wygląda. :)
OdpowiedzUsuńŚwietny blog, zapraszam do mnie :) http://swiatwedlugkasii.blogspot.com/