Jajka
faszerowane czy po prostu z majonezen,szczypiorkiem kojarzą mi się ze
śniadaniem Wielkanocnym,ale lubię robic sobie takie śniadania zazwyczaj w
weekend, nie wie czemu w weekend jakoś tak się przyjeło ;)
"To
niezwykłe połączenie majonezu z dodatkiem naturalnych wyciągów
smakowych (czosnkowego) i (chrzanowego), w połączeniu z kompozycją
przypraw sprawi, że jaja, wędliny, czy potrawy z grilla nabiorą nowego
wykwintnego i niepowtarzalnego smaku"
Chyba
wcześniej nie próbowałam takiego majonezu,przynajmniej nie przypominam
sobie,a ogólnie majezy tej firmy bardzo często goszczą w Naszej lodówce.
Moim zdaniem mają idelną konsystencję do sałatek,jajek,kanapek.
Majonez
ma bardzo wyrazisty smak chrzanu jest ostry dla mnie nawet troszeczkę
za ostry więc nie wiem czy dobrze skomponował by się z sałatką,ale jak
będę robiła na świeta to napewno choc trochę go dodam bo jestem ciekawa.
Producent poleca go również do potraw z grilla.
Szczerze mówiąc nigdy wcześniej nie smarowałam mięsa z grilla majonezem zawsze używałam musztardy lub ketchupu.
Na stronie Kętrzyn znajdziecie również inne majonezy smakowe :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz