Jak byłam mała nie przepadałam za takimi zdrowymi dodatkami do dań jak pietruszka czy koperek.
Dzisiaj bardzo chętnie dodaje je do dan zarówno świeże jak i mrożone.
Dzisiaj jako dodatku do sosu śmietanowego użyłam koperku firmy Sys który wygrałam w konkursie.
Pierś z kurczaka pokrojona w kostkę,obsmażona na patelni + ryż i brokuły
musiało byc pyszne :)
OdpowiedzUsuńMamy tą samą miłość - koperek ;)
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie ;)
OdpowiedzUsuńPysznie. Ja jeszcze mam koperek swojski, zamrożony.
OdpowiedzUsuńMniam :) Jak pysznie :)
OdpowiedzUsuńSuper, u mnie w domu już tradycyjnym stało się takie oto danie: ziemniaczki + sos koperkowy + jajko na twardo/lub sadzone + buraki :) Dużo ludzi nie lubi koperku. To roślinka, zaraz obok kminku, która wzbudza skrajne emocje :)
OdpowiedzUsuń